Tjänster

Vad vi gör

BILDEKOR

Nu behöver du inte stå ut med samma gamla tråkiga färg på bilen. Nu kan du byta färg så ofta du vill och dessutom skydda bilens originallack. Helfoliering är avtagbar, om du vill gå tillbaka till hur bilen såg ut tidigare så kan du göra det.

 Om du inte vill göra en helfoliering kan du anpassa din bil genom att foliera endast motorhuven eller taket istället. Vi gör gärna ett designförslag och lämnar ett prisförslag på dekoren om ni inte redan har en färdig design. Inget jobb är för litet eller för stort vi löser allt.

 Vi gör ifrån helfoliering, till loggor och texter, eller solfilm och skyddsfilm. Bilfoliering är ett väldigt effektivt sätt att marknadsföra sitt företag. Vi jobbar enbart med kvalitétsfolie. Vi har 3M, Avery och Mactac för att nämna några.


Läs mer

BILREKOND

Ta hand om din bil och välj vår handtvätt istället för en maskintvätt!
Att låta din bil bli tvättad med professionell handtvätt istället för i en maskin är väldigt förmånligt och inte alls så kostsamt som många tror.
En vanlig automatisk biltvätt där plastborstar används kan förstöra lacken på din bil på samma gång som det bildas små repor överallt på lacken. Du vara säker på att få en noggrann och skonsam rengöringar din bil.
Handtvätt med schampo, avfettning, dammsugning, avspolning av plastmattor, dammtorkning, fälgtvätt + torkning av bilen och mycket mer
Vi erbjuder våra tjänster till både företag och privatpersoner.

Lackkonservering

Vi hjälper dig med allt din bil behöver för att må bra.Bil utsätts dagligen för påverkan från mekaniskt slitage solen, trafiken, m.m.

Lackens viktigaste funktion är att skydda den underliggande plåten från korrosion. För att förhindra detta bör man lägga på lackkonservering som skyddar lacken samt ökar.

  • Bilen blir lättare att tvätta
  • Håller glansen
  • Ökat motstånd mot stenskott och repor

SÄKERHETSFOLIE

En förstärkning av glasytorna ger en säkrare miljö, varken människor, inredning eller utrustning riskerar att skadas av glassplitter samtidigt som skyddet mot ovälkomna ökar.
Mildrar faror från krossade glas beror på naturliga och mänskliga orsaker.
Ökar säkerheten och ger extra skydd mot smash och grab inbrott.
Hjälper till att ge skydd för människor och egendom från glassplitter i naturkatastrofer .

Request A Quote Today

Reach Us

Location :

36-B W 1st Ave, Miller, SD 57362, USA

Email :

info@domain.com

Phone :

+1-800-123-4567

+1 123-456-7890

[contact-form-7 id=’9′ title=’Footer Enquiry Form’]

Aliquam suscipit felis a arcu laoreet congue. Habeo nemore appellanturusu putant adolescens conse quuntur ei, mel tempor consulatu voluptaria.


Facebook


Twitter


Google-plus


Instagram


Linkedin

Useful Links